WordPress hjemmeside

Design af flotte og responsive WordPress hjemmesider

Skræddersyede hjemmesider til overskuelige priser!

Priser fra 7.500 kr.

Skræddersyet design

Vi designer en skræddersyet hjemmeside i WordPress. Få en ny og professionel hjemmeside lige som du ønsker.

Google optimeret

WordPress hjemmesiden er google optimeret samt mobilvenlig. Det betyder, at du får en professionel hjemmeside der er køreklar på alle platforme.

Ingen binding

Hjemmesiden er uden binding. Der betales et engangsbeløb. Herefter ejer du hjemmesiden og designet. Hjemmesiden kan betales i rater.

Få en professionel WordPress hjemmeside

Få en professionel WordPress hjemmeside der opfylder alle dine behov. Vi tilbyder WordPress hjemmesider til gennemskuelige priser. 

Vi designer en hjemmeside der er brugervenlig og skiller sig ud med et unikt design. Med en professionel hjemmesider forøger du din mulighed for online succes.

Wordpress

Hjemmesiden er udviklet i det brugervenlige CMS system WordPress.

Mobilvenlig

Vi designer hjemmesiden så den er mobilvenlig.

Personlig rådgivning

Du har kontakt direkte med webdesigneren fra start til slut.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Skræddersyet hjemmeside fra 7.5000 kr.

Prisen på en WordPress hjemmeside afhænger af den hjemmeside, du har behov for. Derfor giver vi altid en pris baseret på, hvad din nye hjemmeside skal indeholde af funktioner. 

Vores priser starter fra 7.500 kr. for en standard hjemmeside med 10 undersider (inkl. forside).

Derudover kan du tilkøbe opsætning af ekstra funktioner: 

Kontakt os for at høre mere om en pris på dit projekt.

Ny hjemmeside

Standard hjemmeside
kr 7.500 ekskl. moms
  • Skræddersyet design
  • Op til 10 undersider (inkl forside)
  • Vi indsætter dine tekster og billeder
  • Vi designer til du godkender

Bliv kontaktet

Vil du gerne høre mere om, hvad Komenti kan tilbyde dig?

Udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Spørgsmål og svar

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden.

Når vi har bygget din nye hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support. 

Vi leverer typisk første udkast inden for 2-5 uger. Leveringstiden afhænger af, hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, samt hvilken type hjemmeside der er tale om.

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Nej. Der er ingen binding og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste, du skal betale for webdesignet.

Når vi har designet din nye hjemmeside, er den din.

Efterfølgende omkostninger: årlig domæneafgift, webhotel og evt. supportaftale.

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 60 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Vi tilbyder supportaftaler inkl. webhotel.

Vi tilbyder en fast supportaftale, klippekort samt support på timebasis. Når du bestiller en hjemmeside, tager vi en snak med dig om hvilket behov, du har for support efterfølgende. 

Med en standard hjemmeside står du selv for tekster og korrektur. 

Hvis du har brug for hjælp til dette, giver vi gerne et tilbud på tekstforfatning eller korrektur

Ingen binding og gennemskuelig pris

Det skal være nemt at få en ny hjemmeside. Når du bestiller en ny hjemmeside hos Komenti, er der ingen binding. Det betyder, at når hjemmesiden er betalt, så ejer du hjemmesiden.

Når vi giver et tilbud på opgaven, er det den endelige pris. Beløbet kan tilmed betales i rater. 

Når hjemmesiden er betalt, modtager du en nøglefærdig og køreklar hjemmeside.

Brugervenligt CMS

Vi bygger en professionel hjemmeside i det brugervenlige CMS WordPress. WordPress er det mest benyttede CMS i verden.

Med tilkøb af support hjælper vi dig fremadrettet med at holde din WordPress hjemmeside opdatereret. Det gælder både systemet og indholdet på hjemmesiden. Du kan også vælge at klare dette selv. 

Vejen til en ny hjemmeside

Designmøde

Du skal elske din nye hjemmeside. Og derfor har du også mulighed for, at komme med dine idéer og tanker til hjemmesiden. Når du har accepteret tilbuddet, tager vi en snak over telefonen eller ved et personligt møde. Her fastlægger vi de ønsker, du har for hjemmesidens udseende, og webdesigneren får mulighed for at lære din virksomhed og målgruppe bedre at kende.

Hjemmesiden bliver designet

Når vi har modtaget tekster og billeder, begynder vi at designe hjemmesiden. Forventet leveringstid oplyser vi inden vi går i gang. Designet laves ud fra det, du har aftalt med webdesigneren.

Rettelser

Når vi er færdige, får du lov til at se det første udkast. Når du har modtaget det første udkast, har du mulighed for at komme med rettelser til hjemmesiden. Vi benytter et feedback system, så du kan indtaste dine ønsker til rettelser direkte på hjemmesiden.

Godkendelse

Når hjemmesiden er godkendt, bliver designet lagt op på dit domæne. Vi sørger for, at hjemmesiden er fuldstændig køreklar.

Hvorfor vælge WordPress

WordPress er det meste populære CMS i verden. Mere end 30% af alle hjemmesider benytter WordPress som platform. Det betyder, at du får en veludviklet og fremtidssikret hjemmeside, når du vælger en WordPress hjemmeside. 

WordPress har mange muligheder, når det kommer til at tilpasse hjemmesiden. Både ift. design og funktioner. Der er altså næsten ingen begrænsninger for hvad du kan bruge en WordPress hjemmeside til. 

WordPress er et stabilt system som samarbejder godt med Google og integrerer nemt med f.eks. betalingssystemer, nyhedsbreve, CRM m.m.

Læs 10 gode grunde til at vælge WordPress her.

Mobilvenligt design

Responsiv: tablet -og mobilvenlig hjemmeside

Over halvdelen af alle Google søgninger bliver fortaget på en mobil. Og det samme gælder for hjemmesidebesøg: over halvdelen af hjemmesidebesøgende benytter en mobiltelefon. Derfor er det enormt vigtigt, at man har en hjemmeside der er responsiv. 

En WordPress hjemmeside er responsiv. Det betyder, at hjemmesiden er tablet -og mobilvenlig. Dvs. at hjemmesiden tilpasser sig den skærm, den bliver vist på. 

Ny hjemmeside: Hjemmeside design - Design af hjemmeside og webshop

Hvad siger Google?

Googles holdning til hjemmeside design

Hjemmesidens design har en indflydelse på din rangering på Google. Google kigger på flere parametre, når rangeringen på Googles søgeresultater skal sættes. Det handler ikke kun om hjemmesidens tekstindhold, men også om det mere tekniske på hjemmesiden. 

Det vurderes altså om hjemmesiden er responsiv og loader hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Google vurderer, at hjemmesidens indhold ikke er relevant nok til at rangere højt i søgeresultater. 

Fordi WordPress hjemmesider generelt er SEO-venlig, vil du naturligt opnå en bedre ranking med en WordPress hjemmeside.

Du kan bruge Googles eget værktøj til at tjekke, om din hjemmeside er mobilvenlig.

Skal du bruge en WordPress hjemmeside?

Skriv til os

Annika Christiansen - Komenti - webdesigner

Annika Christiansen

Webdesigner

Bliv ringet op

Har du brug for hjælp? Indtast dine oplysninger og vi ringer dig op.

Ny hjemmeside: Hjemmeside design - Design af hjemmeside og webshop