fbpx

Sociale medier

Giv din forretning et boost med en tilstedeværelse på de sociale medier

Sociale medier

Giv din forretning et boost med en tilstedeværelse på de sociale medier

Engager dine følgere og skab kunderelationer

Med de Facebook og Instagram har du mulighed for at kommunikere direkte til dine følgere. Det kan både være en leg, men samtidig også hårdt arbejde, der kræver meget tid og opmærksomhed. Vi kan rådgive dig i, hvordan du sætter din tilstedeværelse på de sociale medier i system, så du sørger for at holde relationen til dine følgere og kunder i live.

Vi forstår, at du skal bruge din tid og overskud til at fokusere på din forretning. Derfor tager vi udgangspunkt i din situation og dine muligheder, når vi sammensætter en strategi til Facebook og Instagram.

Helt praktisk betyder det, at vi ser på din aktivitet på sociale medier, og kommer med en række håndgribelige anbefalinger og værktøj, som du kan tage med dig, når du skal lave dine næste SoMe-opslag.

Kontakt os i dag for høre nærmere.

Få et tilbud

Priser

Hos Komenti har vi en opstartspakke, samt 2 basispakker til Facebook og Instagram. Har du behov for noget andet? Tøv ikke med at kontakte os, så giver vi et skræddersyet tilbud.

Some opstart

kr 1500 Ekskl. moms
 • Vi analyserer
 • Vi rådgiver
 • I får kompetencerne
 • Engangsbeløb

Some Basis

kr 3000 Ekskl. moms
pr. måned
 • Vi bestyrer din profil
 • Vi opretter 2-4 opslag om ugen
 • Vi følger opslagene
 • Vi optimerer løbende

SoMe basis+

kr 5000 Ekskl. moms
pr. måned
 • SoMe Basis inkl.
 • Vi bestyrer din annoncekonto
 • Vi analyserer og målretter
 • Vi varetager 2 aktive kampagner om måneden
 • Facebook Pixel-sporing
 • Ram de købsparate kunder

SOME Tilpasset

Kontakt for at få din pris
 • Vi skræddersyr en løsning specifikt til dig

Some opstart

Med SoMe opstart hjælper vi dig med at blive bedre til de sociale medier. Vi analyserer din virksomheds profil i forhold til aktivitet, opslagsinteraktion og målgruppe. Du fortæller os lidt om, hvad du gerne vil opnå med din SoMe profil. Vil du fx have flere besøgende på din hjemmeside, opnå større kendskab til din virksomhed, skabe mere salg eller noget helt fjerde?

Vi vil også gerne vide. Hvor mange I er på arbejdspladsen? Hvem kan bestyre profilen? Er I skarpe til videoer? Hvor meget tid I kan bruge på de sociale medier om ugen. Alle disse ting tager vi i betragtning, når vi sammensætter en plan, der passer dig bedst, og finder de værktøjer, I kan bruge for at skabe relationer til jeres følgere og kunder. Med SoMe opstart betaler du kun én gang, og så er du godt på vej.

Some basis

Med SoMe Basis arbejder vi sammen om at skabe flere resultater på din virksomheds SoMe profiler ud fra de målsætninger, du ønsker at forbedre. Vi skal bare bruge lidt løbende information fra dig, nogle billeder eller video, og så sørger vi for at skrive en række opslag om ugen som dine følgere kan engagere sig i. Hvis du vil have skudt noget video, vi kan bruge til de sociale medier, kan du med fordel kigge på vores side om foto- og videoproduktion. Vi følger opslagenes gennemslagskraft, og vi optimerer løbende vores strategi og planlægning.

Some basis+

Med SoMe Basis+ bevæger vi os over i annoncering på Facebook og Instagram. Vi tager igen udgangspunkt i de målsætninger, du ønsker at forbedre med din profilside; være det salg, besøg eller at nå ud til nye kunder. Vi opsætter et budget, der passer dig bedst, og herfra opretter vi 2 kampagner, hvis gennemslagskraft hos din målgruppe vi løbende analyserer på og optimerer performance tilsvarende.

SoMe Tilpasset - en løsning til dine behov

Hvis du har behov udover de beskrevne pakkeløsninger, eller hvis du synes, du lander et sted imellem, så skriv til os. Så finder vi en løsning, der passer dig bedst.

Ring mig op

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed på de sociale medier. 

Annika Christiansen

Online markedsføring