fbpx

SEO

Organisk SEO optimering der styrker din hjemmeside

SEO

Organisk SEO optimering der styrker din hjemmeside

SEO optimering med SEO tekster

Skal vi hjælpe dig med at SEO optimere til søgemaskinerne? Hos Komenti tilbyder vi hjemmesidehjælp med SEO optimering, så din hjemmeside bliver synlig i Googles søgeresultater. Dette gør vi gennem SEO tekster til dine produkter eller ydelser, som vi udarbejder efter Googles anbefalinger. SEO teksten udformes på baggrund af research om, hvilke søgeord dine kunder bruger, når de leder efter dit produkt.

Hvad er SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for søgemaskineoptimering. Det er en slags standard, Google har opsat for at belønne hjemmesider, der har gjort Googles arbejde nemmere. SEO indebærer hovedsageligt at tekst udformes på en læsevenlig måde, der målrettes mod bestemte keywords eller søgeord. Googles arbejde ligger nemlig i at matche brugernes søgninger med relevante sider, der indeholder de samme søgeord, brugeren har brugt.

Flere kunder med organisk SEO

Derfor er det første skridt mod SEO optimering at bruge de samme ord, som dine kunder bruger, når de skal finde frem til dig på søgeresultaterne. Når først du kender de ord, eller har en antagelse om andre ord, der kunne være relevante, skal du målrette din tekstforfatning mod disse søgeord. På den måde opdager Google, at der er relevans mellem brugernes søgninger og din hjemmeside.

Få et tilbud

Infografik der beskriver SEO optimering

Hvordan ser SEO processen ud?

I denne infografik har vi udpenslet et forløb over søgemaskineoptimering med SEO. Vi starter med SEO teksterne, som Google opfanger efter nogle uger, og bevæger os i sidste ende mod rangering i søgemaskineresultaterne.

SEO optimering giver billig annoncering

Når først SEO er på plads, har du et stærkt fundament, hvis du vil begynde at annoncere på Google med Google Ads (tidligere AdWords). Med stærk SEO kan du potentielt betale mindre for dine klik sammenlignet med konkurrerende sider. Dette skyldes at Google favoriserer de sider, der har lagt arbejde i at optimere indholdet i forhold til søgemaskinen.

Vi påtager selvfølgelig dine opgaver, men det er også vigtigt at have i mente, at de bedste resultater opstår, når der er synergi i hele kæden. Derfor anbefaler vi, at din hjemmeside i forvejen er sat op efter Googles retningslinjer for SEO-venligt indhold.

Hos Komenti laver vi hjemmesider, der rent teknisk er opbygget med SEO som fællesnævneren. Læs mere om vores webdesign her.

Du kan finde mere info om SEO i denne enkle gennemgang og følge vores blogserie så du på egen hånd kan blive bedre til at SEO optimere din hjemmeside.

Hvordan fungerer SEO pakkerne?

De tre forskellige pakker adskiller sig i antallet af tekster, vi skriver. Med SEO basis laver 3 tekster, SEO Basis+ 5 tekster og med SEO udvidet skriver vi 10 tekster – alle af minimum 400 ords længde.

Når vi skriver en SEO tekst, laver vi først og fremmeste en søgeordsanalyse. Vi starter her med at finde ud af, hvilke ord dine potentielle kunder bruger, når de leder efter dine og lignende produkter eller ydelser. Vi sørger for at centrere tekstens fokus på de omsluttende behov, der i første omgang har ført til brugerens søgning har ført til de søgninger, brugerne udfører.

Når vi skriver SEO tekster prøver vi altid at linke til interne undersider på din egen hjemmeside eller eksterne sider, hvor det giver mening i forhold til indholdet, som SEO teksten handler om. Dette er i sidste ende med til at bidrage til en højere SEO score.

Hvis du skal have hjælp til at udgive dine tekster på din webside, tilbyder vi dette for 700 kr. oveni, og sørger samtidig for at indholdets on-page SEO er opsat korrekt på din side.

SEO basis

kr 2300 Ekskl. moms
 • 3 tekster á minimum 400 ord
 • Søgeordsanalyse
 • Intern linkbuilding
 • Offentliggørelse og on-page SEO +700 kr

SEO Basis+

kr 3800 Ekskl. moms
 • 5 tekster á minimum 400 ord
 • Søgeordsanalyse
 • Intern linkbuilding
 • Offentliggørelse og on-page SEO +900 kr.

SEO Udvidet

kr 7500 Ekskl. moms
 • 10 tekster á minimum 400 ord
 • Søgeordsanalyse
 • Intern linkbuilding
 • Offentliggørelse og on-page SEO +1100 kr

Ring mig op

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre med Google Ads for din hjemmeside.

Annika Christiansen

SEO