SEO tekster

Tekstforfatning af velskrevne og effektive SEO tekster

Bliv synlig på Google med SEO

Ønsker du flere organiske resultater på Google? Hos Komenti hjælper vi tekstforfatning til din hjemmeside. 

Skal vi hjælpe med SEO?

Hos Komenti tilbyder vi søgemaskineoptimeret tekstforfatning. Der findes mange typer SEO tekster, og vi rådgiver gerne om, hvilken løsning der er den rette for dig. 

Hvad koster SEO tekster?

Prisen for SEO tekster afhænger af mange ting. Derfor har vi også mange spørgsmål, når du kontakter os vedr. SEO på din hjemmeside. 

  • Hvad ønsker du at opnå?
  • Hvad tilbyder du i din virksomhed?
  • Hvor mange tekster skal du bruge?
  • Hvilken type tekster skal du bruge?

Nogle af ovenstående spørgsmål kan være svære at svare på selv. Men vi rådgiver dig gerne og giver et tilbud på de forskellige muligheder der er for din hjemmeside. Hos Komenti kan vi blandt andet skrive følgende SEO tekster:

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med SEO på din hjemmeside, så kontakt os på formularen herunder.

Bliv kontaktet

Vil du gerne høre mere om hvad Komenti kan tilbyde dig?

Udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Ingen binding og gennemskuelig aftale

Når du bestiller søgemaskineoptimering hos Komenti vil det enten være en engangsaftale (f.eks. ved bestilling af SEO tekster) eller en fast aftale om løbende tekstforfatning.

Når du laver en fast aftale om SEO tekster med Komenti, er der ikke binding på. Vi laver en aftale der er nem og overskuelig, som passer med dine behov.

Flere kunder med organisk SEO

Søgemaskineoptimering er med til at sikre en bedre placering på Google. Dette betyder også, at flere kunder finder din hjemmeside. 

Placeringerne på Google ændres løbende, og ofte er det nødvendigt med løbende SEO. Det kan f.eks. opnåes ved at have en aktiv blog på hjemmesiden, der har relevant indhold.

Skriv til os