fbpx

Dit kreative team

Mød holdet bag Komenti

Annika Christiansen

CEO
Webdesign, SEO og markedsføring

Annika Christiansen er 28 år og bosat i Nordsjælland. Annika er den primære drivkraft når det kommer til webdesign. Derudover arbejder hun med SEO/markedsføring og har en finger med i alle opgaver, som Komenti påtager sig. 

Annika har en bachelor i kommunikation, og hun har gennem årene arbejdet som kommunikations- og markedsføringsmedarbejder.

Alberte Wachs

Marketingkonsulent
Sociale medier og webdesign

Alberte Wachs er 24 år og er bosat i Nordsjælland. Alberte arbejder med sociale medier og online annoncering, og er skarp til at ramme den rigtige målgruppe.

Alberte er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i digital markedsføring.

Christine Baun

Oversættelse, tekstforfatning og korrektur

Christine Baun er 33 år og bosat i Nordsjælland. Christine tilbyder hjælp med tekstforfatning, korrekturlæsning samt oversættelse af tekster. 

Christine har en bachelor i kommunikation og sprog. Christine er en stærk spiller inden for oversættelse, tekstforfatning og korrekturlæsning.

Victor Hersdorf

Videograf og fotograf

Victor Hersdorf er 27 år og bosat i Nordsjælland. Victor har brugt mange år i bilbranchen, hvor han har taget billeder og produceret videoer. 

Victor kommer med en professionel tilgang til produktion af video samt fotografering til både den lille og den store virksomhed.

 

webbureau der kommer hele vejen rundt

Komenti er et webbureau, der kan hjælpe med et bredt udvalg af konsulentopgaver inden for webdesign, kommunikation og online markedsføring. Når man driver en virksomhed, er der mange opgaver, der skal varetages i dagligdagen. Hjemmeside, Facebook og anden kontakt til kunderne kan derfor hurtigt ryge i glemmebogen.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Komenti blev startet i 2017 af Christine Baun og Annika Christiansen. I 2018 blev Komentis ydelser udvidet, og har siden været et aktivt webbureau med en bred vifte af tilbud inden for hjemmesider og markedsføring. Komenti holder fokus på at bringe en høj kvalitet med priser, hvor også mindre virksomheder kan være med. 

Fra vores kontor i Frederikssund tilbyder vi hjælp til virksomheder i hele landet samt i resten af Europa. 

Historien bag navn og logo

Komenti er Esperanto for “at kommentere”. En stor del af vores arbejde består i at kommentere, hvorfor ordet tiltalte os. Da vi (Annika & Christine) deler en interesse for vikinger, valgte vi et logo inspireret af Yggdrasil – også kendt som livets træ. Træet med alle dets grene repræsenterer de mange veje, man kan gå i forhold til sprog og kommunikation samtidig med, at man skal huske oprindelsen (rødderne). Man skal vande det for at give det liv.