fbpx

Kursus

Kursus til dig selv og dine medarbejdere

Kursus

Kursus til dig selv og dine medarbejdere

Kursus til dine medarbejdere

Trænger dine medarbejdere til en opfriskning? Komenti tilbyder kursus i f.eks. business engelsk, grammatik eller komma. Det er en stor fordel for både virksomheden og kunderne at tilbyde kursus til medarbejderne i relevante fag. Se nogle af vores tilbud herunder, eller lad os skræddersy et forløb, der passer til lige netop jeres behov. 

Vi tilbyder kursus på hele Sjælland. Ønsker man et Komenti kursus andre steder i landet, vil der blive faktureret for transportomkostninger og evt. ophold. 

At skrive den gode tekst

Man kan ikke bare skrive hvad som helst. Hverken på hjemmesider, i e-mails eller på de sociale medier. Alt, hvad man skriver, er virksomhedens ansigt udadtil. Det er her, kunderne får det første indtryk af virksomheden.

Komma og dansk grammatik

Få et hurtigt overblik og tips og tricks til at sætte kommaerne de rigtige steder. Du får alle tips og tricks med på en oversigt, som du nemt og hurtigt kan bruge i din hverdag.

WordPress kursus

Kursus i at benytte WordPress. Relevant for virksomheder som ønsker at bruge egne medarbejdere til at holde hjemmesidens informationer ved lige. 

Skræddersyet kursus

Har I behov for et skræddersyet kursus? Kontakt os allerede i dag for at få et tilbud på et kursus.