Hjemmeside design

Professionelt hjemmeside design

Skræddersyet hjemmeside design

Priser fra 7.500 kr.

Brugervenligt design

Du får et brugervenligt hjemmeside design der passer til dine behov. Få en ny og professionel hjemmeside lige som du ønsker. Vi sørger for et hjemmeside design der er brugevenligt, mobilvenligt og hastighedsoptimeret.

Google optimeret

Med et nyt hjemmeside design får du en google optimeret samt mobilvenlig hjemmeside. Det betyder, at du får en professionel hjemmeside der er køreklar på alle platforme.

Ingen binding

Hjemmesiden er uden binding. Der betales et engangsbeløb. Herefter ejer du hjemmesiden og designet. Hjemmesiden kan betales i rater. Det skal være nemt at få et nyt hjemmeside design.

Hjemmeside design

Et godt hjemmeside design giver bedre resultater. Vores hjemmeside design giver dig en professionel hjemmeside. Når du bestiller en ny hjemmeside hos Komenti, er det et skræddersyet design.

Vi designer en hjemmeside der er brugervenlig og skiller sig ud med et unikt design. Med en professionel hjemmesider forøger du din mulighed for online succes.

Prisen er gennemskuelig, og naturligvis er aftalen uden binding. Det betyder, at du selv ejer din nye hjemmeside.

Wordpress

Hjemmesiden er udviklet i det brugervenlige CMS system WordPress.

Mobilvenlig

Vi designer hjemmesiden så den er mobilvenlig.

Personlig rådgivning

Du har kontakt direkte med webdesigneren fra start til slut.

Priser fra 7.500 kr.

Skræddersyet hjemmeside design

Prisen på hjemmeside design afhænger af den hjemmeside, du har behov for. Derfor giver vi altid en pris baseret på, hvad din nye hjemmeside skal indeholde af funktioner. 

Vores priser starter fra 7.500 kr. for en standard hjemmeside med 10 undersider (inkl. forside).

Derudover kan du tilkøbe opsætning af ekstra funktioner: 

Kontakt os for at høre mere om en pris dit projekt.

Ny hjemmeside

Standard hjemmeside
kr 7.500 ekskl. moms
  • Skræddersyet design
  • Op til 10 undersider (inkl forside)
  • Vi indsætter dine tekster og billeder
  • Vi designer til du godkender

Bliv kontaktet

Vil du gerne høre mere om hjemmeside design?

Udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Hvordan får man et godt hjemmeside design?

Der er flere ting der skal lægges vægt på, når man skal lave et godt hjemmeside design. Nogle ting kan til dels være subjektivt (farver, billeder m.m.), mens andre ting kan måles (brugervenlighed, hastighed, mobilvenlighed). Et godt hjemmeside design har et flot design, er brugervenligt, responsivt (mobilvenlig), loader hurtigt og konverterer. 

Når vi laver en ny hjemmeside, gør vi det i dialog med dig, så vi sikrer en god og logisk opbygning af hjemmesiden. 

Flot design

Hjemmesidens design skal være flot og fængende, så hjemmesidens besøgende bliver interesseret i dit indhold.

Hastighed

Et godt hjemmeside design loader hurtigt. Halvdelen af alle besøgende forlader en hjemmeside, hvis loadtiden er mere end 3 sekunder.

Brugervenligt

Hjemmeside designet skal være brugervenligt og nemt for alle. Hvis hjemmesiden er svær at navigere i, forlader de besøgende hjemmesiden igen.

Responsivt

Et godt hjemmeside design er responsivt. Dvs. hjemmesiden kan benyttes på alle platforme (mobil, tablet og computer).

Konvertering

Et godt hjemmeside design skal skabe flere kunder. Derfor skal det være nemt for kunden at finde kontaktoplysninger m.m.

Spørgsmål og svar

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden.

Når vi har bygget din nye hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support. 

Vi leverer typisk første udkast inden for 2-5 uger. Leveringstiden afhænger af, hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, samt hvilken type hjemmeside der er tale om.

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Nej. Der er ingen binding og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste, du skal betale for webdesignet.

Når vi har designet din nye hjemmeside, er den din.

Efterfølgende omkostninger: årlig domæneafgift, webhotel og evt. supportaftale.

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 60 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Vi tilbyder supportaftaler inkl. webhotel.

Vi tilbyder en fast supportaftale, klippekort samt support på timebasis. Når du bestiller en hjemmeside, tager vi en snak med dig om hvilket behov, du har for support efterfølgende. 

Med en standard hjemmeside står du selv for tekster og korrektur. 

Hvis du har brug for hjælp til dette, giver vi gerne et tilbud på tekstforfatning eller korrektur

Ingen binding og gennemskuelig pris

Du ejer selv hjemmesiden

Det skal være nemt at få en ny hjemmeside. Når du bestiller hjemmeside design hos Komenti, er der ingen binding. Det betyder, at når hjemmesiden er betalt, så ejer du hjemmesiden.

Når vi giver et tilbud på opgaven, er det den endelige pris. Beløbet kan tilmed betales i rater. 

Når hjemmesiden er betalt, modtager du en nøglefærdig og køreklar hjemmeside med nyt hjemmeside design.

Brugervenligt CMS

Hjemmeside design i WordPress

Vi designer en professionel hjemmeside i det brugervenlige CMS WordPress. WordPress er det mest benyttede CMS i verden.

Med tilkøb af support hjælper vi dig fremadrettet med at holde din hjemmeside opdatereret. Det gælder både systemet og indholdet på hjemmesiden. Du kan også vælge at klare dette selv.

Vejen til nyt hjemmeside design

Designmøde

Du skal elske din nye hjemmeside. Og derfor har du også mulighed for, at komme med dine idéer og tanker til hjemmeside designet. Når du har accepteret tilbuddet, tager vi en snak over telefonen eller ved et personligt møde. Her fastlægger vi de ønsker, du har for hjemmesidens design, og webdesigneren får mulighed for at lære din virksomhed og målgruppe bedre at kende.

Hjemmesiden bliver designet

Når vi har modtaget tekster og billeder, begynder vi at designe hjemmesiden. Forventet leveringstid oplyser vi inden vi går i gang. Designet laves ud fra det, du har aftalt med webdesigneren.

Rettelser

Når vi er færdige, får du lov til at se det første udkast. Når du har modtaget det første udkast, har du mulighed for at komme med rettelser til hjemmesiden. Vi benytter et feedback system, så du kan indtaste dine ønsker til rettelser direkte på hjemmesiden.

Godkendelse

Når hjemmesiden er godkendt, bliver designet lagt op på dit domæne. Vi sørger for, at hjemmesiden er fuldstændig køreklar.

Hvorfor vælge nyt hjemmeside design?

Groft sagt kan et dårligt hjemmeside design være årsag til færre kunder. I dag benytter de fleste mobil eller computer, når der skal findes frem til et produkt eller en serviceydelse. Hvis den potentielle kunde kommer ind på en side med dårligt hjemmeside design, vil man ofte forlade hjemmesiden hurtigt igen. 

Med et nyt design kan man altså øge salget, da potentielle kunder vil blive længere på din hjemmeside. Hjemmesiden skal ikke kun være flot, den skal også være brugervenligt, mobilvenligt (responsivt) og hurtigt. 

Når du bestiller en ny hjemmeside fra Komenti, har vi altid fokus på, at hjemmeside designet skal være brugervenligt, optimeret til brug på mobil og hastighedsoptimeret. 

Mobilvenlig hjemmeside design

Responsiv: tablet -og mobilvenlig hjemmeside

Over halvdelen af alle Google søgninger bliver fortaget på en mobil. Og det samme gælder for hjemmesidebesøg: over halvdelen af hjemmesidebesøgende benytter en mobiltelefon. Derfor er det enormt vigtigt, at man har en hjemmeside der er responsiv. 

Når et hjemmeside design er responsivt, betyder det, at hjemmesiden er tablet -og mobilvenlig. Dvs. at hjemmesiden tilpasser sig den skærm, den bliver vist på. 

Hos Komenti laver vi altid responsive hjemmesider. 

Ny hjemmeside: Hjemmeside design - Design af hjemmeside og webshop

Hvad siger Google?

Googles holdning til hjemmeside design

Hjemmesidens design har en indflydelse på din rangering på Google. Google kigger på flere parametre, når rangeringen på Googles søgeresultater skal sættes. Det handler ikke kun om hjemmesidens tekstindhold, men også om det mere tekniske på hjemmesiden. 

Det vurderes altså om hjemmesiden er responsiv og loader hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Google vurderer, at hjemmesidens indhold ikke er relevant nok til at rangere højt i søgeresultater. 

Du kan bruge Googles eget værktøj til at tjekke, om din hjemmeside er mobilvenlig.

Skriv til os

Annika Christiansen - Komenti - webdesigner

Annika Christiansen

Webdesigner

Bliv ringet op

Har du brug for hjælp? Indtast dine oplysninger og vi ringer dig op.

Ny hjemmeside: Hjemmeside design - Design af hjemmeside og webshop