Design af webshop

Professionelt design af webshop i WordPress

Skræddersyet webshop i WordPress

Priser fra 14.000 kr.

Skræddersyet design

Vi designer en skræddersyet webshop der passer til dine behov. Få en ny og professionel webshop lige som du ønsker.

Brugervenligt

Webshoppen opsættes i WooCommerce, som er et brugervenligt e-handelssystem. Vi sørger for, at du kommer godt fra start.

Ingen binding

Webshoppen er uden binding. Der betales et engangsbeløb. Herefter ejer du webshoppen og designet. Webshoppen kan betales i rater.

Skal vi hjælpe med webshop?

Hos Komenti mener vi, at det skal være nemt at få en professionel webshop. Derfor tilbyder vi design af webshop til en gennemskuelig pris.

Vi opsætter webshop med e-handelssystemet WooCommerce. WooCommerce er et brugervenligt system med mange muligheder. 

Vi designer en webshop der skiller sig ud med et unikt design. Med en professionel webshop forøger du din mulighed for online succes.

WordPress

Hjemmesiden er udviklet i det brugervenlige CMS system WordPress.

Mobilvenlig

Vi designer hjemmesiden sĂĄ den er mobilvenlig.

Personlig rĂĄdgivning

Du har kontakt direkte med webdesigneren fra start til slut.

Priser fra 14.000 kr.

Har du brug for en ny webshop? Komenti hjælper dig med at fĂĄ en moderne webshopløsning, hvor du effektivt kan sælge dine produkter. Vi designer webshops i WordPress med platformen WooCommerce. WooCommerce er en simpel webshopplatform der er enkel at benytte i dagligdagen. WooCommerce kan opsættes med de fleste betalings-, fragt-, og faktureringløsninger, som f.eks. Nets, Shipmondo og E-conomic. 

Prisen pĂĄ design af webshop afhænger af den webshop du har behov for. Derfor giver vi altid en pris baseret pĂĄ hvad den skal indeholde af funktioner. 

Vores priser starter fra 14.000 kr. for en standard webshop opsat med betalingsløsning, fragtløsning samt de første 10 produkter og varekategorier. 

Hvis du ønsker mere end dette, giver vi et tilbud på den enkelte opgave. Det kunne f.eks. være:

Kontakt os for at høre mere om en pris på dit projekt.

Webshop

Fra 14.000 /Ekskl. moms
  • Design efter dine ønsker
  • Op til 10 indholdssider (inkl. forside)
  • Responsiv/mobilvenlig
  • Opsætning af betalingsløsning
  • Opsætning af fragtløsning

Bliv kontaktet

Vil du gerne høre mere om hvad Komenti kan tilbyde dig?

Udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Du er ogsĂĄ meget velkommen til at kontakte os pĂĄ telefon eller mail.

Hvordan fĂĄr man en god webshop?

Der er flere ting, der skal lægges vægt på, når man skal lave en god webshop. Nogle ting kan til dels være subjektivt (farver, billeder m.m.), mens andre ting kan måles (brugervenlighed, hastighed, mobilvenlighed). En god webshop har et flot design, er brugervenligt, responsivt (mobilvenlig), loader hurtigt og konverterer. 

Når vi laver en ny webshop, gør vi det i dialog med dig, så vi sikrer en god og logisk opbygning af shoppen. 

Flot design

Webshoppens design skal være flot og fængende, så butikkens besøgende bliver interesseret i produkterne.

Hastighed

En god webshop loader hurtigt. Halvdelen af alle besøgende forlader en webshop, hvis den loader for langsomt.

Brugervenligt

Webshoppen skal være brugervenligt og nemt for alle. Hvis systemet er svært at navigere i, forlader de besøgende shoppen igen.

Responsivt

En god webshop er responsivt. Dvs. webshoppen kan tilgĂĄes pĂĄ alle platforme (mobil, tablet og computer).

Konvertering

En god webshop skal skabe salg. Derfor skal det være nemt for kunden at finde det de ønsker, komme i kurven m.m.

Spørgsmål og svar

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden.

Når vi har bygget din nye hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support. 

Vi leverer typisk første udkast inden for 4-8 uger. Leveringstiden afhænger af hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, samt hvilken størrelse webshop der er tale om.

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Nej. Der er ingen binding og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste du skal betale for webdesignet.

NĂĄr vi har designet din nye hjemmeside, er den din.

Efterfølgende omkostninger: årlig domæneafgift, webhotel og evt. supportaftale.

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 60 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Vi tilbyder supportaftaler inkl. webhotel.

Vi tilbyder en fast supportaftale, klippekort samt support på timebasis. Når du bestiller en hjemmeside, tager vi en snak med dig om hvilket behov du har for support efterfølgende. 

Med en standard hjemmeside står du selv for tekster og korrektur. 

Hvis du har brug for hjælp til dette, giver vi gerne et tilbud på tekstforfatning eller korrektur. 

Ingen binding og gennemskuelig pris

Det skal være nemt at få en ny hjemmeside. Når du bestiller en ny hjemmeside hos Komenti, er der ingen binding. Det betyder, at når hjemmesiden er betalt, så ejer du hjemmesiden.

Når vi giver et tilbud på opgaven, er det den endelige pris. Beløbet kan tilmed betales i rater. 

Når hjemmesiden er betalt, modtager du en nøglefærdig og køreklar hjemmeside.

Brugervenligt CMS

Vi bygger en professionel hjemmeside i det brugervenlige CMS WordPress. WordPress er det mest benyttede CMS i verden.

Med tilkøb af support, hjælper vi dig fremadrettet med at holde din hjemmeside opdatereret. Det gælder både systemet og indholdet på hjemmesiden. Du kan også vælge at klare dette selv. 

Vejen til en ny webshop

Designmøde

Du skal elske din nye webshop. Og derfor har du ogsĂĄ mulighed for, at komme med dine idĂ©er og tanker til designet. NĂĄr du har accepteret tilbuddet, tager vi en snak over telefonen eller ved et personligt møde. Her fastlægger vi de ønsker, du har for hjemmesidens udseende, og webdesigneren fĂĄr mulighed for at lære din virksomhed og mĂĄlgruppe bedre at kende.

Hjemmesiden bliver designet

NĂĄr vi har modtaget tekster og billeder, begynder vi at designe hjemmesiden. Forventet leveringstid oplyser vi inden vi gĂĄr i gang. Designet laves ud fra det, du har aftalt med webdesigneren.

Rettelser

Når vi er færdige, får du lov til at se det første udkast. Når du har modtaget det første udkast, har du mulighed for at komme med rettelser til hjemmesiden. Vi benytter et feedback system, så du kan indtaste dine ønsker til rettelser direkte på hjemmesiden.

Godkendelse

Når hjemmesiden er godkendt, bliver designet lagt op på dit domæne. Vi sørger for, at hjemmesiden er fuldstændig klar til brug som aktiv webshop.

woocommerce webshop

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er en e-handelsplatform, som kan tilknyttes systemet WordPress. WooCommerce er en af de mest populære e-handelsplatforme, og næsten 30% af alle webshops benytter WooCommerce. 

Med WooCommerce får du en webshop der kan tilbyde mange forskellige muligheder inden for onlinehandel. WooCommerce kan kobles til alle de største systemer tilgængelige i Danmark (Shipmondo, betalingsløsninger, E-conomic og meget mere). 

WooCommerce benyttes sammen med WordPress. Med denne løsning får du en webshop der er nem ift. ordrehåndtering, produktoprettelser m.m. Men du får også en webshop der kan opsættes til lige præcis det behov du har. 

Nemt ordresystem

WooCommerce har et nemt ordresystem pĂĄ bĂĄde computer og mobil.

Fragtløsning

Få opsat en fragtløsning der passer til dine behov. F.eks. Shipmondo.

Betaling

Få opsat den betalingsløsning du ønsker, med mulighed for kortbetaling og MobilePay.

Mobilvenlig webshop

Responsiv: tablet -og mobilvenlig webshop

Over halvdelen af alle Google søgninger bliver fortaget på en mobil. Og det samme gælder for webshops: over halvdelen af hjemmesidebesøgende benytter en mobiltelefon. Derfor er det enormt vigtigt, at man har en webshop der er responsiv. 

Når en webshop er responsiv, betyder det, at webshoppen er tablet -og mobilvenlig. Dvs. at shoppen tilpasser sig den skærm, den bliver vist på. 

Hos Komenti laver vi altid responsive webshops. 

Ny hjemmeside: Hjemmeside design - Design af hjemmeside og webshop

Hvad siger Google?

Webshoppens design og brugervenlighed har en indflydelse på din rangering på Google. Google kigger på flere parametre, når rangeringen på Googles søgeresultater skal sættes. Det handler ikke kun om webshoppens tekst -og billedindhold, men også om det mere tekniske på shoppen. 

Det vurderes altså om webshoppen er responsiv og loader hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Google vurderer, at shoppens indhold ikke er relevant nok til at rangere højt i søgeresultater. 

Du kan bruge Googles eget værktøj til at tjekke, om din webshop er mobilvenlig.

Skriv til os

Annika Christiansen - Komenti - webdesigner

Annika Christiansen

Webdesigner