Design af hjemmeside

Professionelt design af hjemmeside

Skræddersyet design af hjemmeside

Brugervenligt design

Du får et brugervenligt hjemmeside design der passer til dine behov. Få en ny og professionel hjemmeside lige som du ønsker. Vi sørger for et hjemmeside design der er brugevenligt, mobilvenligt og hastighedsoptimeret.

Google optimeret

Med et nyt hjemmeside design får du en google optimeret samt mobilvenlig hjemmeside. Det betyder, at du får en professionel hjemmeside der er køreklar på alle platforme.

Ingen binding

Hjemmesiden er uden binding. Der betales et engangsbeløb. Herefter ejer du hjemmesiden og designet. Hjemmesiden kan betales i rater. Det skal være nemt at få et nyt hjemmeside design.

Design af hjemmeside

Et godt hjemmeside design giver bedre resultater. Vores hjemmeside design giver dig en professionel hjemmeside. Når du køber et hjemmeside design hos Komenti, er det et skræddersyet design.

Vi designer en hjemmeside der er brugervenlig og skiller sig ud med et unikt design. Med en professionel hjemmesider forøger du din mulighed for online succes.

Prisen er gennemskuelig og naturligvis er aftalen uden binding. Det betyder, at du selv ejer dit nye hjemmeside design.

Wordpress

Hjemmesiden er udviklet i det brugervenlige CMS system WordPress.

Mobilvenlig

Vi designer hjemmesiden så den er mobilvenlig.

Personlig rådgivning

Du har kontakt direkte med webdesigneren fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud

Prisen på en ny hjemmeside afhænger af den hjemmeside, du har behov for. Derfor giver vi altid en pris baseret på, hvad din nye hjemmeside skal indeholde af funktioner samt undersider. 

Beregn en forventet pris på dit projekt, og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

GET STARTED

0$

Tak, vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvor mange undersider skal du bruge?

En underside er f.eks. Forside, Kontakt, Om og Ydelser.

Du skal foretage et valg, før du kan gå videre

Næste

Har du brug for specielle funktioner?

F.eks. bookingformular, brugerlogin, nyhedsbrev m.m.

Du skal foretage et valg, før du kan gå videre

Næste

Har du brug for hjælp til dine tekster?

Du skal foretage et valg, før du kan gå videre

Næste

Beregn en pris på din hjemmeside hurtigt og uforpligtende.

Du skal foretage et valg, før du kan gå videre

Næste

Hvor mange tekster har du brug for?

Prisen på tekster er et estimat baseret på antallet af tekster. Ønsker du et specifikt tilbud på netop din opgave, skal vi vide mere om de tekster, du har brug for.

Du skal foretage et valg, før du kan gå videre

Næste

Hvilke specielle funktioner har du brug for?

Prisen for ekstra funktioner er et estimat. Der kan være opgaver, hvor prisen vil være højere eller lavere.

Du skal foretage et valg, før du kan gå videre

Næste

Forventet pris


Prisen er ekskl. moms og beregnet ud fra dine indtastninger. Prisen er et estimat.
Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud.

Skriv lidt om dit projekt og dine ønsker.

Summary

Beskrivelse Information Mængde Pris
Rabat :
Total :

Bliv kontaktet vedr. hjemmeside (helt uforpligtende)

Bliv kontaktet

Vil du gerne høre mere om hjemmeside design?

Udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Hvordan får man et godt hjemmeside design?

Der er flere ting, der skal lægges vægt på, når man skal lave et godt hjemmeside design. Nogle ting kan til dels være subjektivt (farver, billeder m.m.), mens andre ting kan måles på forskellige måder (brugervenlig, hastighed, mobilvenlig). Et godt hjemmeside design har et flot design, er brugervenligt, responsivt (mobilvenlig), loader hurtigt og konverterer. 

Når vi laver et nyt hjemmeside design, gør vi det i dialog med dig, så vi sikrer en god og logisk opbygning af hjemmesiden. 

Flot design

Hjemmesidens design skal være flot og fængende, så hjemmesidens besøgende bliver interesseret i dit indhold.

Hastighed

Et godt hjemmeside design loader hurtigt. Halvdelen af alle besøgende forlader en hjemmeside hvis loadtiden er mere end 3 sekunder.

Brugervenligt

Hjemmeside designet skal være brugervenligt og nemt for alle. Hvis hjemmesiden er svær at navigere i, forlader de besøgende hjemmesiden igen.

Responsivt

Et godt hjemmeside design er responsivt. Dvs. hjemmesiden kan benyttes på alle platforme (mobil, tablet og computer).

Konvertering

Et godt design af hjemmesiden skal skabe flere kunder. Derfor skal det være nemt for kunden at finde kontaktoplysninger m.m.

Spørgsmål og svar

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden.

Når vi har bygget din nye hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support. 

Vi leverer typisk første udkast inden for 2-5 uger. Leveringstiden afhænger af hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, samt hvilken type hjemmeside der er tale om.

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Nej. Der er ingen binding og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste du skal betale for webdesignet.

Når vi har designet din nye hjemmeside, er den din.

Efterfølgende omkostninger: årlig domæneafgift, webhotel og evt. supportaftale.

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 60 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Vi tilbyder supportaftaler inkl. webhotel.

Vi tilbyder en fast supportaftale, klippekort samt support på timebasis. Når du bestiller en hjemmeside, tager vi en snak med dig om hvilket behov du har for support efterfølgende. 

Med en standard hjemmeside står du selv for tekster og korrektur. 

Hvis du har brug for hjælp til dette, giver vi gerne et tilbud på tekstforfatning eller korrektur. 

Ingen binding og gennemskuelig pris

Du ejer selv hjemmesiden

Det skal være nemt at få en ny hjemmeside. Når du bestiller hjemmeside design hos Komenti, er der ingen binding. Det betyder, at når hjemmesiden er betalt, så ejer du hjemmesiden.

Når vi giver et tilbud på opgaven, er det den endelige pris. Beløbet kan tilmed betales i rater. 

Når hjemmesiden er betalt, modtager du en nøglefærdig og køreklar hjemmeside med nyt hjemmeside design.

Brugervenligt CMS

Hjemmeside design i WordPress

Vi designer en professionel hjemmeside i det brugervenlige CMS WordPress. WordPress er det mest benyttede CMS i verden.

Med tilkøb af support, hjælper vi dig fremadrettet med at holde din hjemmeside opdatereret. Det gælder både systemet og indholdet på hjemmesiden. Du kan også vælge at klare dette selv.

Vejen til nyt design af hjemmeside

Designmøde

Du skal elske din nye hjemmeside. Og derfor har du også mulighed for, at komme med dine idéer og tanker til hjemmeside designet. Når du har accepteret tilbuddet, tager vi en snak over telefonen eller ved et personligt møde. Her fastlægger vi de ønsker, du har for hjemmesidens design, og webdesigneren får mulighed for at lære din virksomhed og målgruppe bedre at kende.

Hjemmesiden bliver designet

Når vi har modtaget tekster og billeder, begynder vi at designe hjemmesiden. Forventet leveringstid oplyser vi inden vi går i gang. Designet laves ud fra det du har aftalt med webdesigneren.

Rettelser

Når vi er færdige får du lov til at se det første udkast. Når du har modtaget det første udkast, har du mulighed for at komme med rettelser til hjemmesiden. Vi benytter et feedback system, så du kan indtaste dine ønsker til rettelser direkte på hjemmesiden.

Godkendelse

Når hjemmesiden er godkendt, bliver designet lagt op på dit domæne. Vi sørger for, at hjemmesiden er fuldstændig køreklar.

Hvorfor få et nyt design af hjemmeside?

Groft sagt kan et dårligt hjemmeside design være årsag til færre kunder.  I dag benytter de fleste mobil eller computer, når der skal findes frem til et produkt eller en serviceydelse. Hvis den potentielle kunde kommer ind på en side med dårligt hjemmeside design, vil man ofte forlade hjemmesiden hurtigt igen. 

Få flere kunder med en god hjemmeside

Groft sagt kan et dårligt hjemmeside design være årsag til færre kunder.  I dag benytter de fleste mobil eller computer, når der skal findes frem til et produkt eller en serviceydelse. Hvis den potentielle kunde kommer ind på en side med dårligt hjemmeside design, vil man ofte forlade hjemmesiden hurtigt igen. 

Med et nyt hjemmeside design, kan man altså øge salget, da potentielle kunder vil blive længere på din hjemmeside. Hjemmeside designet skal ikke kun være flot, det skal også være brugervenligt, mobilvenligt (responsivt) og hurtigt. 

Når du bestiller et nyt hjemmeside design fra Komenti, har vi altid fokus på at hjemmeside designet skal være brugervenligt, optimeret til brug på mobil og hastighedsoptimeret. 

Mobilvenligt design af hjemmeside

Responsiv: tablet -og mobilvenlig hjemmeside

Over halvdelen af alle Google søgninger bliver fortaget på en mobil. Og det samme gælder for hjemmesidebesøg: over halvdelen af hjemmesidebesøgende benytter en mobiltelefon. Derfor er det enormt vigtigt, at man har et hjemmeside design der er responsivt. 

Når et hjemmeside design er responsivt, betyder det at hjemmesiden er tablet -og mobilvenlig. Dvs. at hjemmesiden tilpasser sig den skærm den bliver vist på. 

Hos Komenti laver vi altid responsivt hjemmeside design. 

Ny hjemmeside: Hjemmeside design - Design af hjemmeside og webshop

Hvad siger Google?

Googles holdning til design af hjemmeside

Hjemmesidens design har en indflydelse på dine angering på Google. Google kigger på flere parametre når rangeringen på Googles søgeresultater skal sættes. Det handler ikke kun om hjemmesidens tekstindhold, men også om det mere tekniske på hjemmesidens design. 

Det vurderes altså om hjemmesiden er responsiv og loader hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Google vurderer, at hjemmesidens indhold ikke er relevant nok til at rangere højt i søgeresultater. 

Du kan bruge Googles eget værktøj til at tjekke om din hjemmeside er mobilvenlig.

Skriv til os

Annika Christiansen - Komenti - webdesigner

Annika Christiansen

Webdesigner